Who's that girl?

Who's that girl?

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. De persoon achter kittyzingt.nl ben ik, Kitty Becker. Ik ben geboren in 1988 in Nijmegen en woon sinds 2015 in Weert met mijn vriend Rob, onze dochters Félie en Charlize & onze hond Skye.

Ik kom uit een gezin van 7 en ben op een grote oude boerderij tussen vier broers bourgondisch en liefdevol grootgebracht. Ik hou ontzettend van uiteten, festivals, feestjes, goedgevulde borrelplanken, lange wandelingen in het bos met onze hond, mooie gesprekken, een goed glas witte wijn en natuurlijk muziek!

Zingen

Als kind al was zingen wat ik het liefste deed. De hele dag door zong ik, al dan niet onbewust, maar mijn stem was altijd wel te horen, en dat is eigenlijk nooit meer gestopt! Ik wist al jong meisje al dat ik later het verschil wilde maken voor mensen, dat ik iets speciaals wilde doen. Toen ik ontdekte én overtuigd raakte dat ik mensen positief kon ontroeren met mijn stem wist ik: dít is het!

Het zingen op de allereerste ceremonies was zó speciaal, dat vergeet ik nooit meer! Dat ik met mijn stem een bijdrage mag leveren aan een heel belangrijk moment blijft super bijzonder. Muziek is liefde, iets wat ik mensen zowel op bruiloften als uitvaarten graag wil laten voelen.

Dat ik mensen mag raken en ontroeren met mijn stem is iedere keer weer dankbaar om te doen. Elke gelegenheid waaraan ik iets mag toevoegen, geef ik het beste van mezelf. En als ras perfectionist kan ik ook niet anders. De lat ligt dus altijd hoog, maar wel áltijd met heel veel liefde en plezier!

Zangles & coachen

In 2012 studeerde ik af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Sociaal Agoog. Ik leerde daar mijn passie voor muziek en dans als middel in te zetten om groepen en organisaties letterlijk in beweging te krijgen. Aansluitend specialiseerde ik me in individuele begeleiding en volbracht de beroepsopleiding tot Academisch Coach in Nijmegen.

Toen ik Rob leerde kennen koos ik ervoor om Nijmegen in te ruilen voor Weert. Hierdoor veranderde er veel voor mij en kwam ik wederom achter dat mijn grote liefde voor muziek en zingen me niet losliet. Ik volgde daarom van 2016 t/m 2018 de Opleiding Vocal Education in Haarlem en startte mijn eigen onderneming. Na vijf jaar lesgeven heb ik de éénjarige opleiding tot Universal Voice Singer aan het Universal Voice Institute gevolgd om specialistischer te kunnen werken en mijn eigen zang te verbeteren.

Ik krijg veel energie van het coachen en vind het geweldig om mensen in mijn zangpraktijk te zien groeien. Omdat iedere stem anders is blijft mijn werk een fantastisch mooie uitdaging die ik met bevlogenheid uitvoer.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info