Who's that girl?

Who's that girl?

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. De persoon achter kittyzingt.nl ben ik, Kitty Becker. Ik ben geboren in 1988 in het Gelderse Nijmegen en woon sinds 2015 in Weert met mijn vriend en inmiddels ook onze dochters Félie (2018) en Charlize (2020).

Ik kom uit een grote familie en zo ook mijn vriend. Ik hou van onze families, onze vrienden, uiteten gaan, gezellige avondjes, thuis zijn met elkaar, wandelen en diepgaande gesprekken. 

Zingen

Als kind al was zingen wat ik het liefste deed. De hele dag door zong ik, al dan niet onbewust, maar mijn stem was altijd wel te horen, en dat is eigenlijk nooit meer gestopt! Ik wist al jong meisje al dat ik later het verschil wilde maken voor mensen, dat ik iets speciaals wilde doen. Toen ik ontdekte én overtuigd raakte dat ik mensen positief kon ontroeren met mijn stem wist ik: dít is het!

Het zingen op de allereerste ceremonies was zó speciaal, dat vergeet ik nooit meer! Dat ik met mijn stem een bijdrage mag leveren aan een heel belangrijk moment blijft super bijzonder. Muziek is liefde, iets wat ik mensen zowel op bruiloften als uitvaarten graag wil laten voelen.

Dat ik mensen mag raken en ontroeren met mijn stem is iedere keer weer dankbaar om te doen. Elke gelegenheid waaraan ik iets mag toevoegen, geef ik het beste van mezelf. En als ras perfectionist kan ik ook niet anders. De lat ligt dus altijd hoog, maar wel áltijd met heel veel liefde en plezier!

Leren & lesgeven

In 2012 studeerde ik af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Sociaal Agoog. Ik keek terug op een mooie tijd waar ik leerde mijn passie voor muziek en dans als middel in te zetten om groepen en individuen letterlijk in beweging te krijgen. Maar, ik wilde verder leren. Ik wilde me specialiseren in individuele begeleiding en volbracht de beroepsopleiding tot Academisch Coach in Nijmegen.

Toen ik Rob leerde kennen wist ik al snel dat ik met hem samen verder wilde en koos ik ervoor om Nijmegen in te ruilen voor Weert. Door deze verhuizing veranderde er veel voor mij, en kwam ik er na een tijdje wederom achter dat mijn grote liefde voor muziek en zang me maar niet losliet. Ik ben daarom in 2016 de Opleiding Vocal Education onder leiding van Renée Harp (Conservatorium van Amsterdam) gaan doen en startte mijn eigen zangstudio.

Ik krijg ontzettend veel energie van het coachen en vind het geweldig om mijn leerlingen te zien groeien en ontwikkelen. Super trots ben ik op mijn Zangstudio in Weert waar ik mijn leerlingen met passie en bevlogenheid mag coachen tot betere vocalisten!

Wil je meer weten over mijn werk?

Volg me dan op Instagram of neem contact op.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info