Kitty Becker bruiloftzangeres

Akoestische livemuziek op jullie huwelijksceremonie, borrel en diner

Samen stilstaan, proosten en de liefde vieren terwijl je luistert naar de liedjes die voor jullie speciaal zijn. Dat is waar livemuziek jullie trouwdag naar een hoger niveau tilt!

Warme en pure muziek op speciale momenten, zorgend voor kippenvel, die schaterlach of gewoon dat binnenpretje wat jullie delen. Onder de klanken van livemuziek blijven deze onuitwisbare momenten jullie voor altijd bij. Laten we jullie huwelijksceremonie en trouwdag samen onvergetelijk en persoonlijker dan ooit maken!

Livemuziek op jullie trouwdag | Maakt de beleving compleet

Livemuziek ontroert op een unieke wijze en haalt herinneringen op. Herinneringen zoals jullie eerste ontmoeting, de állereerste kus of andere mooie momenten. Live gezongen nummers komen intenser binnen en versterken emoties. Het geeft een unieke sfeer wat de beleving van jullie trouwdag compleet maakt, en dat is precies wat je graag wilt op jullie speciale dag.

Daarnaast biedt livemuziek met een muzikant (piano of gitaar) ook praktische voordelen. Uptempo liedjes kleden we uit tot intieme akoestische nummers en de lengte van een lied stemmen we af op het moment. De woorden van de trouwambtenaar vloeien moeiteloos over in de muziek die we spelen… Zo zorgen we ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en jullie trouwceremonie één geheel wordt.

 

Persoonlijke keuzes

Muziek is ontzettend persoonlijk, dus samen bekijken we jullie voorkeur en wat deze liedjes voor jullie betekenen. Ook denk ik graag met jullie mee, ik heb namelijk áltijd voldoende inspiratie om samen te sparren over de perfecte muzikale invulling die bij júllie past!  

Met fijne tips en ideeën bepalen we samen wanneer welk liedje het mooiste past. Zo weten jullie zeker dat alles perfect is afgestemd op jullie trouwdag. Natuurlijk overleg ik graag met jullie trouwambtenaar om er samen een prachtig geheel van te maken, daar steek ik graag extra tijd in!

Ceremonie compleet verzorgd v.a. €479,00 (incl.)

Mooie momenten voor livemuziek

Bij de binnenkomst van de bruidegom / bruid

Na jullie unieke liefdesverhaal

Tijdens de kus / na het ja-woord

Tijdens het tekenmoment

Aan het einde van de ceremonie

Mooie momenten voor livemuziek

  • Bij de binnenkomst van de bruidegom / bruid
  • Na / tijdens jullie liefdesverhaal
  • Tijdens de kus / na het ja-woord
  • Tijdens het tekenmoment
  • Aan het einde van de ceremonie

Top20 trouwliedjes | Swipe!

Entree van de bruid

Vivo per Lei – Andrea Bocelli

A thousand years – Christina Perri

Beautiful in white – Shane Filan

Als je voor me staat – Jaap Reesema

I get to love you – Ruelle

Tekenmoment tijdens ceremonie

 

Ain’t nobody – Jasmine Thompson

You set my world on fire – Loving Caliber

Turn the page – Alain Clark

Stand by me – Ben E. King

Lover – Taylor Swift

 

Einde van de ceremonie


When love takes over – Pixie Lott 

Mon Soleil – Ashley Park

I choose you – Sara Bareilles

Shut up and dance – Nathan Carter

L.O.V.E. – Natalie Cole

Waarom kies je voor Kitty?

Romantisch, helder, warm, classy en puur zijn de kernwoorden die bij mijn muziek passen. Een mooi afgestemd geluid en trouwliedjes die perfect aansluiten bij de setting en sfeer horen daarbij. Het totaalplaatje moét gewoon kloppen. Mensen omschrijven mij als open, betrokken en lief. Ik sta tijdens ceremonies niet graag in de spotlights, die zijn die dag helemaal voor jullie!

 

Aangesloten bedrijven 

Kitty Becker-Girls of Honour

Livemuziek tijdens de Receptie, Borrel & Diner

Ook na de ceremonie speel ik met alle plezier door om de middag of avond in te vullen met livemuziek. Zo creëren we een gezellige sfeer tijdens de borrel of dineren jullie met rustige achtergrondmuziek die past bij de ‘feel’ die jullie willen voelen! Van Suzan en Freek tot de Beatles en Maroon 5, ik zorg voor een afwisselend en herkenbaar repertoire.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Meer info